Vlaams Woordenboek logo

Het Vlaams woordenboek


Index

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Log in

Registreer als nieuwe gebruiker om het Vlaamse Woordenboek op zijn best te kunnen gebruiken. Als ingelogde gebruiker kunt ge bijvoorbeeld nieuwe termen aan ons woordenboek toevoegen, andermans definities verbeteren, en reageren op bestaande definities.

Uw gebruikersnaam
Uw geheime paswoord

  • Log in
  • Wees welgekomen | Willekeurig | Top woorden | Recent

    scheup

    De beschrijving van deze term werd 3 keer aangepast.

    Versie 3

    scheup
    (de ~ (m.), geen mv.)

    scheup is het deel van gekookt vlees met een soort bruine saus ook gekend als kabernaa of goulash

    zie ook stoofvlees, stoofkarbonade, schep, stoverij, stoverie,

    we gaan ne scheup eten met frieten

    Gans Vlaanderen
    Bewerking door fansy op 11 Oct 2014 02:36
    0 reactie(s)

    Versie 2

    scheup
    (ne scheup)

    scheup is het deel van gekookt vlees met een soort bruine saus ook gekend als kabernaa of goulash

    zie ook stoofvlees, stoofkarbonade, schep, stoverij, stoverie,

    we gaan ne scheup eten met frieten

    Gans Vlaanderen
    Bewerking door fansy op 11 Oct 2014 02:36
    0 reactie(s)

    Versie 1

    scheup
    (ne scheup)

    scheup was het deel van gekookt vlees met een soort bruine saus ook gekend als kabernaa of goulash

    we gaan ne scheup eten met frieten

    Gans Vlaanderen
    Bewerking door bestman op 10 Oct 2014 22:15
    0 reactie(s)

    Nieuwe versie!
    Er is een nieuwe versie van het Vlaams Woordenboek online. Mocht je problemen ondervinden, gelieve deze te melden op onze GitHub.

    Het Vlaams woordenboek  |  Concept en realisatie door Anthony Liekens

    Creative Commons License

    Het Vlaams Woordenboek by Anthony Liekens is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.