Registreer als nieuwe gebruiker om het Vlaamse Woordenboek op zijn best te kunnen gebruiken. Als ingelogde gebruiker kunt ge bijvoorbeeld nieuwe termen aan ons woordenboek toevoegen, andermans definities verbeteren, en reageren op bestaande definities.
Wees welgekomen | Willekeurig | Top woorden | Recent
De beschrijving van deze term werd 3 keer aangepast.
eetpapier, ouwel, hostie
is een dun, wit ongedesemd baksel van rijstzetmeel of aardappelzetmeel. Hostie wordt gemaakt van zuiver tarwemeel.
Dit wordt gebruikt als ondergrond voor verschillende soorten koekjes, bijvoorbeeld kokosmacronen.
Aan de onderkant van een kokosrotske zit een velleke opeetpapier.
eetpapier, ouwel, hostie
is een dun, wit ongedesemd baksel van rijstzetmeel of aardappelzetmeel. Hostie wordt gemaakt van zuiver tarwemeel.
Dit wordt gebruikt als ondergrond voor verschillende soorten koekjes, bijvoorbeeld kokosmacronen.
Aan de onderkant van een kokosrotske zit een velleke opeetpapier.
eetpapier, ouwel, hostie
is een dun, wit ongedesemd baksel van rijstzetmeel of aardappelzetmeel. Hostie wordt gemaakt van zuiver tarwemeel.
Dit wordt gebruikt als ondergrond voor verschillende soorten koekjes, bijvoorbeeld kokosmacronen.
Aan de onderkant van een kokosrotske zit een velleke opeetpapier.
Nieuwe versie!
Er is een nieuwe versie van het Vlaams Woordenboek online. Mocht je problemen ondervinden, gelieve deze te melden op onze
GitHub.