Registreer als nieuwe gebruiker om het Vlaamse Woordenboek op zijn best te kunnen gebruiken. Als ingelogde gebruiker kunt ge bijvoorbeeld nieuwe termen aan ons woordenboek toevoegen, andermans definities verbeteren, en reageren op bestaande definities.
Wees welgekomen | Willekeurig | Top woorden | Recent
De beschrijving van deze term werd 4 keer aangepast.
Kraaibiefstuk, longhaas of onglet. Dit stuk rundsvlees bevindt zich bovenaan het lendestuk en is erg sappig. Dikwijls wordt gezegd dat beenhouwers dit stuk voor zichzelf houden. (vtm.koken)
Onglet is één van die goed bewaarde geheimen van beenhouwers en wordt daarom vaak ook beenhouwersbiefstuk of “steak des bouchers” genoemd. Dit stukje vlees ziet er rauw niet echt appetijtelijk uit (meestal donkere kleur en nogal vezelachtig) en wordt daarom ook weinig door klanten besteld. Beenhouwers weten echter beter, want de smaak is ongeloofelijk. (https://www.la-cucina.be)
zie ook kraaie
Gegrild beenhouwersstuk is zalig van smaak.
Kraaibiefstuk, longhaas of onglet. Dit stuk rundsvlees bevindt zich bovenaan het lendestuk en is erg sappig. Dikwijls wordt gezegd dat beenhouwers dit stuk voor zichzelf houden. (vtm.koken)
Onglet is één van die goed bewaarde geheimen van beenhouwers en wordt daarom vaak ook beenhouwersbiefstuk of “steak des bouchers” genoemd. Dit stukje vlees ziet er rauw niet echt appetijtelijk uit (meestal donkere kleur en nogal vezelachtig) en wordt daarom ook weinig door klanten besteld. Beenhouwers weten echter beter, want de smaak is ongeloofelijk. (https://www.la-cucina.be)
Gegrild beenhouwersstuk is zalig van smaak.
Kraaibiefstuk, longhaas of onglet. Dit stuk rundslvlees bevindt zich bovenaan het lendestuk en is erg sappig. Dikwijls wordt gezegd dat beenhouwers dit stuk voor zichzelf houden. (vtm.koken)
Onglet is één van die goed bewaarde geheimen van beenhouwers en wordt daarom vaak ook beenhouwersbiefstuk of “steak des bouchers” genoemd. Dit stukje vlees ziet er rauw niet echt appetijtelijk uit (meestal donkere kleur en nogal vezelachtig) en wordt daarom ook weinig door klanten besteld. Beenhouwers weten echter beter, want de smaak is ongeloofelijk. (https://www.la-cucina.be)
Gegrild beenhouwersstuk is zalig van smaak.
Kraaibiefstuk, longhaas of onglet. Dit stuk rundslvlees bevindt zich bovenaan het lendestuk en is erg sappig. Dikwijls wordt gezegd dat beenhouwers dit stuk voor zichzelf houden.
Onglet is één van die goed bewaarde geheimen van beenhouwers en wordt daarom vaak ook beenhouwersbiefstuk of “steak des bouchers” genoemd. Dit stukje vlees ziet er rauw niet echt appetijtelijk uit (meestal donkere kleur en nogal vezelachtig) en wordt daarom ook weinig door klanten besteld. Beenhouwers weten echter beter, want de smaak is ongeloofelijk.
Gegrild beenhouwersstuk is zalig van smaak.
Nieuwe versie!
Er is een nieuwe versie van het Vlaams Woordenboek online. Mocht je problemen ondervinden, gelieve deze te melden op onze
GitHub.