Registreer als nieuwe gebruiker om het Vlaamse Woordenboek op zijn best te kunnen gebruiken. Als ingelogde gebruiker kunt ge bijvoorbeeld nieuwe termen aan ons woordenboek toevoegen, andermans definities verbeteren, en reageren op bestaande definities.
Wees welgekomen | Willekeurig | Top woorden | Recent
De beschrijving van deze term werd 8 keer aangepast.
een traditionele Belgische kaas, gemaakt van magere koemelk
Wat is de stinkende Brusselse specialiteit Ettekeis?
Ettekeis of Brusselse kaas is een harde kaas, die na rijping weer zachter wordt. Qua textuur wat vergelijkbaar met Camembert: zacht vanbinnen en met een glazige korst aan de buitenkant. (vrt.be 15 dec 2022)
een traditionele Belgische kaas, gemaakt van magere koemelk
.
een traditionele Belgische kaas, gemaakt van magere koemelk, Ettekeis
.
een traditionele Belgische kaas, gemaakt van magere koemelk, Ettekeis
.
een traditionele Belgische kaas, gemaakt van magere koemelk, ettekeis
.
Nieuwe versie!
Er is een nieuwe versie van het Vlaams Woordenboek online. Mocht je problemen ondervinden, gelieve deze te melden op onze
GitHub.