Vlaams Woordenboek logo

Het Vlaams woordenboek


Index

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Log in

Registreer als nieuwe gebruiker om het Vlaamse Woordenboek op zijn best te kunnen gebruiken. Als ingelogde gebruiker kunt ge bijvoorbeeld nieuwe termen aan ons woordenboek toevoegen, andermans definities verbeteren, en reageren op bestaande definities.

Uw gebruikersnaam
Uw geheime paswoord

  • Log in
  • Wees welgekomen | Willekeurig | Top woorden | Recent

    crème-au-beurre

    De beschrijving van deze term werd 4 keer aangepast.

    Versie 4

    crème-au-beurre
    (de ~, geen mv. )

    soort gebak samengesteld uit mariekoekskes en gesuikerde boter

    VD: stof­naam meng­sel van room­bo­ter en sui­ker (en soms ook aman­del­snip­pers) (ge­bruikt als tus­sen- en bo­ven­laag bij ge­bak van licht cake­be­slag)

    Dit keer serveren we “Crème au beurre taart” of “koekjestaart”. Dit familierecept bestaat uit heel eenvoudige ingrediënten als Petit Beurre – koekjes, koffie, boter en bloemsuiker.(http://www.seniorennet.be/)

    Regio Antwerpse Kempen
    Bewerking door Marcus op 19 Nov 2015 16:07
    0 reactie(s)

    Versie 3

    crème-au-beurre
    (de ~, geen mv. stofnaam)

    soort gebak samengesteld uit mariekoekskes en gesuikerde boter

    VD: stof­naam meng­sel van room­bo­ter en sui­ker (en soms ook aman­del­snip­pers) (ge­bruikt als tus­sen- en bo­ven­laag bij ge­bak van licht cake­be­slag)

    Dit keer serveren we “Crème au beurre taart” of “koekjestaart”. Dit familierecept bestaat uit heel eenvoudige ingrediënten als Petit Beurre – koekjes, koffie, boter en bloemsuiker.(http://www.seniorennet.be/)

    Regio Antwerpse Kempen
    Bewerking door Marcus op 18 Nov 2015 23:32
    0 reactie(s)

    Versie 2

    crème-au-beurre
    (de ~, geen mv. s)

    soort gebak samengesteld uit mariekoekskes en gesuikerde boter

    VD: stof­naam meng­sel van room­bo­ter en sui­ker (en soms ook aman­del­snip­pers) (ge­bruikt als tus­sen- en bo­ven­laag bij ge­bak van licht cake­be­slag)

    Dit keer serveren we “Crème au beurre taart” of “koekjestaart”. Dit familierecept bestaat uit heel eenvoudige ingrediënten als Petit Beurre – koekjes, koffie, boter en bloemsuiker.(http://www.seniorennet.be/)

    Regio Antwerpse Kempen
    Bewerking door Marcus op 18 Nov 2015 22:56
    0 reactie(s)

    Versie 1

    crème-au-beurre
    (de ~, geen mv. s)

    soort gebak samengesteld uit mariekoekskes en gesuikerde boter

    Dit keer serveren we “Crème au beurre taart” of “koekjestaart”. Dit familierecept bestaat uit heel eenvoudige ingrediënten als Petit Beurre – koekjes, koffie, boter en bloemsuiker.(http://www.seniorennet.be/)

    Regio Antwerpse Kempen
    Bewerking door Marcus op 18 Nov 2015 22:48
    0 reactie(s)

    Nieuwe versie!
    Er is een nieuwe versie van het Vlaams Woordenboek online. Mocht je problemen ondervinden, gelieve deze te melden op onze GitHub.

    Het Vlaams woordenboek  |  Concept en realisatie door Anthony Liekens

    Creative Commons License

    Het Vlaams Woordenboek by Anthony Liekens is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.